PRODUCTS
INTERACTIVE
STORIES

Om mig
Manifest

Kontakt


Manifest

Lyssna.
Little Frogs arbetar utifrån ett tydligt barnperspektiv. Vi vill möta barnen där de är och tala om världen på ett lättbegripligt och respektfullt sätt som de förstår och uppskattar. Vi utgår alltid från barnens frågor, intressen och åsikter.

Engagera!
Vi vill skapa pålitliga sajter av hög kvalitet och därför utgår våra produktioner från kreativitet, interaktivitet, humor och kvalitet. Vi väcker barnens fantasi och intresse genom att presentera karaktärer och historier som barn kan relatera till.

Interaktion!
Barnet ska kunna känna att de val de gör ger meningsfulla och överraskande resultat. Mjukvaran ska vara känslig och stabil. Barnet ska få unika och tydliga svar på sin input. Det ska finnas rum för att upptäcka nya saker och tänka själv.

Reflektera.
Barn är en speciell, kräsen och oförutsägbar målgrupp – de uppför sig inte alltid som vi vuxna har tänkt oss. Genom att utvärdera våra idéer med hjälp av barn får vi kunskap om vad som fungerar i varje unik produktion.  "Vi ser världen ur de minstas synvinkel - kalla det barnperspektiv... eller grodperspektiv om du vill."
 
Jens Peter de Pedro, Little Frogs